Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babonéz recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg főtt fehérbab (vagy konzerv)
3-4 evőkanál friss citromlé
0.5 tk. só
0.5 tk. mustár
néhány ek. napraforgó és olíva olaj (ezt mixelés közben látod majd)

Elkészítés:
Az olaj kivételével tegyél mindent a turmixba, keverd krémesre a masszát. Ezután kezdd el adagolni az olajakat, addig amíg a babonéz el nem éri a kívánt állagot.
Kóstold, ízesítsd, ha még kell.

Tanácsok:
Ebből a mennyiségből kb. 3.5 dl babonéz készíthető.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ketchup házilag 2. » Sajtkrém mártás » Mézes alma saláta » Görögsaláta szardellával
» Meleg cukkinisaláta » Kapormártás egyszerűen » Téli vegyes saláta » Anna Cékla Salátája
» Tzatziki saláta 2. » Sonkás jégsaláta » Egyszerü egészséges hidegtál » Őszibarack mediterrán ízekkel
» Gombasaláta » Színes zöldségsaláta » " Isteni" Tésztasaláta » Majonézes riszsaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.