Tutireceptek.hu fejléc

Gombás virslisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 pár virsli,
15 dkg szeletelt, főtt gomba,
1 dl majonéz,
1 pohár tejföl,
1 kiskanál citromlé,
bors,
só,
1 evőkanál fehérbor.

Elkészítés:
A majonézből, a tejfölből, a citromléből és a fehérborból tartármártást keverek.
Sóval, borssal ízesítem és belekeverem a felkarikázott főtt virslit és a gombát.
Pár órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás bab » Gombás csirketekercs » Rókagombás omlett » Sütőtökös-gombás fasírt
» Sonkás-gombás rétes » Sonkás-gombás omlett » Gombas szelet egyszeruen » Pulykamell+gombás mártás
» Gombás keltorta » Gombás rakott csirke » Gombás rakott káposzta » Gombás farfalle
» Gombás tojásfasírt » Gombás csirkeszárny » Gombás rakott csirkemell » Svéd gombasaláta II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.