Tutireceptek.hu fejléc

Gombás virslisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 pár virsli,
15 dkg szeletelt, főtt gomba,
1 dl majonéz,
1 pohár tejföl,
1 kiskanál citromlé,
bors,
só,
1 evőkanál fehérbor.

Elkészítés:
A majonézből, a tejfölből, a citromléből és a fehérborból tartármártást keverek.
Sóval, borssal ízesítem és belekeverem a felkarikázott főtt virslit és a gombát.
Pár órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vegyessaláta » Gombás tortahusi » Gombás tekercs » Hagymás- gombás csirkemell
» Cukkínis-gombás tarja » Gombás rizottó » Gombás táskák » Gombás aprólékleves
» Lecsós, gombás rakott hús » Gombás mártás húsokhoz » Gombás töltött kifli » Gombás-sonkás csirkemell
» Gombás csirkeszárny » Őszi almás-gombás rizottó » Gombás kölesrizottó » Gombás-sajtos sült tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.