Tutireceptek.hu fejléc

Gombás virslisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 pár virsli,
15 dkg szeletelt, főtt gomba,
1 dl majonéz,
1 pohár tejföl,
1 kiskanál citromlé,
bors,
só,
1 evőkanál fehérbor.

Elkészítés:
A majonézből, a tejfölből, a citromléből és a fehérborból tartármártást keverek.
Sóval, borssal ízesítem és belekeverem a felkarikázott főtt virslit és a gombát.
Pár órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás húscipó » Sült hal gombás mártásban » Tejszínes-gombás csőtészta » Hagymás virslisaláta
» Tejfeles gombás húsi » Gombás rakott tészta » Gombás natúrszelet » Gombás-csirkés batyu
» Gombás-tejfölös hús » Erdei gombás lapcsánka » Gombás-hagymás lepény » Gombás tengeri hal
» Gombás tojáskrém » Chilis gombás pecsenye » Sonkás-gombás karaj » Juhtúrós gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.