Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baconos gombalepény recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 közepes méretű burgonya
3-4 gerezd fokhagyma
1 kk örölt köménymag
1 ek apróra vágott snidling vagy 2 szál újhagyma
csipet bors
2 kk só
50 dkg gomba
1 tojás
10 dkg búzadara
1 ek reszelt parmezán
10 dkg bacon
10 dkg reszelt sajt a tetejére

Elkészítés:
A bacont és a megtisztított, felszeletelt gombát egy serpenyőben megpirítjuk, kihűtjük.

A burgonyát meghámozzuk és kis lyukú sajtreszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fűszereket, tojást, parmezánt, búzadarát végül a kihűlt bacont és gombát. Alaposan összekeverjük.

Egy kisméretű jénai tálat vagy tepsit jól kivajazunk és egyenletesen elterítjük benne a masszát. Olyan formát válasszunk amiben a kb 1-2 centi vastagon lesz a keverékünk.

A tetejére reszelt sajtot szórunk és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.

Még melegen tálaljuk, friss zöldséggel, salátával.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-baconos krumpli » Baconos csirkemell » Baconos hústekercs » Baconos karaj
» Baconos hús arany módra » Baconos pogácsa » Banános-baconos csirkemell » Rukkolás-baconos rántotta
» Rakott baconos tarhonya » Baconos-tészta » Baconos csirkemelltekercs » Sajtos-Baconos hús
» Baconos rántott camembert » Baconos zöldborsós tészta » Baconos fasírt » Baconos pogi


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.