Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baconos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 vékony szelet karaj
12 szelet bacon
1 csomag zöldhüvelyű mirelit kakukkfű

fehérbors
alufólia
1 bagett
5 apró vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
18 szem olívabogyó
7 dkg vaj

Elkészítés:
A megtisztított hagymát finomra vágjuk. A kimagozott olajbogyókat negyedeljük. A bacont serpenyőben ropogósra sütjük, hozzáadjuk a hagymát, a fokhagyma felét, az olajbogyót. A hússzeleteket kiveregetjük, borssal bedörzsöljük, alufóliára fektetjük, ráhalmozzuk a hagymás keveréket, ráfektetjük a bacont. Egyesével jól becsomagoljuk alufóliába, hogy a szaft sütés közben ne csorogjon. 200 fokon 30-30 percig sütjük. A körethez a babot megfőzzük. A maradék fokhagymát kikeverjük sóval, borssal, vajjal. A felszeletelt bagettre kenjük. A babot tálra halmozzuk és meglocsoljuk a alufóliába összegyűlt pörköltszafttal. Friss kakukkfüvet rakunk a babra és fokhagymás bagettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás karajom » Dunántúli vörösboros karaj » Baconos pulykatorta » Egyben sült mustáros karaj
» Töltött sertéskaraj » Birsalmás sertéskaraj » Baconos-sajtos csirkemell » Mézes sertéskaraj
» Finom karaj » Rakott sült karaj... » Zöldséges karajtekercs » Karajba zárt csülök
» Baconos zöldségnyárs » Tejfölös Baconos tészta » Sárgabarackos sertéskaraj » Fokhagymás karaj II.


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.