Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baconos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 vékony szelet karaj
12 szelet bacon
1 csomag zöldhüvelyű mirelit kakukkfű

fehérbors
alufólia
1 bagett
5 apró vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
18 szem olívabogyó
7 dkg vaj

Elkészítés:
A megtisztított hagymát finomra vágjuk. A kimagozott olajbogyókat negyedeljük. A bacont serpenyőben ropogósra sütjük, hozzáadjuk a hagymát, a fokhagyma felét, az olajbogyót. A hússzeleteket kiveregetjük, borssal bedörzsöljük, alufóliára fektetjük, ráhalmozzuk a hagymás keveréket, ráfektetjük a bacont. Egyesével jól becsomagoljuk alufóliába, hogy a szaft sütés közben ne csorogjon. 200 fokon 30-30 percig sütjük. A körethez a babot megfőzzük. A maradék fokhagymát kikeverjük sóval, borssal, vajjal. A felszeletelt bagettre kenjük. A babot tálra halmozzuk és meglocsoljuk a alufóliába összegyűlt pörköltszafttal. Friss kakukkfüvet rakunk a babra és fokhagymás bagettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos-hagymás muffin » Baconos gezemice » Zöldborsós karajszelet » Zöldséges karajtekercs
» Baconos krumplistészta » Baconos rakott csirke » Karajba zárt csülök » Finom karaj
» Tepsis karaj » fokhagymás sült karaj » Baconos rántott camembert » Oldalra rakott karaj
» Sertéskaraj brokkolival » Banános-baconos csirkemell » Sajtos, sült karaj » Almás karaj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.