Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baconos-hagymás hús recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl

bors.

Elkészítés:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket.
Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel.
Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos-hagymás muffin » Starnbergi sajtleves » Egyszerű sajtleves » Karfiol-brokkoli krémleves
» Pikáns pacalleves » Málnás barackleves » Májgombóc Erzsi módra » Sajtos-fűszeres burgonya
» Brokkoli-sárgarépa leves » Lebbencsleves. » Könnyű zöldséges bableves » Dhal *Indiai recept*
» Szarvaspacalleves » Májgombóc prézli nélkül » Kínai gombás csirkeleves » Sajtgolyó egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.