Tutireceptek.hu fejléc

Baconos-hagymás hús recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 szelet kicsontozott karaj
mustár
3 fej vöröshagyma
10 dkg húsos bacon
2 dl tejföl

bors.

Elkészítés:
A kicsontozott és kiklopfolt bordaszeleteket sózom, borsozom, majd mindkét oldalát megkenem mustárral. Egy óráig érlelem hűvös helyen vagy hűtőben. A tepsit kikenem olajjal, majd belehelyezem a mustáros hússzeleteket.
Rárakom a sóval-borssal fűszerezett, felkarikázott vöröshagymát, a baconcsíkokat, és tejföllel lesimítom, amit szintén megszórok fűszerrel.
Fóliával letakart tepsiben körülbelül ötven percig sütöm.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos-hagymás muffin » Olasz fasírt » Túró kocka II. » Gombaleves Tamás módra
» Székely csalánleves » Túrós zabpelyhes pogácsa » Palóc leves másképpen » Tárkonyos halleves
» Kukoricamálé cimbi módra » Gulyásleves gombával. » Fatörzs gesztenyével » Erdélyi baglyos leves
» Zöldségtorta mandulával » Hagymalevesem » Narancsleves » Kolbászos leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.