Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos koch recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 db őszibarack, vagy egy doboz konzerv
1,5 dl tej
0.3 cl rum
20 dkg babpiskóta

Tésztához

3 db tojás
3 ek porcukor
3 ek liszt
1 tk sütőpor

Elkészítés:
Ramával kikenünk egy nagyobb jénai tálat, aminek az aljában elfér az összes babapiskóta. A rumot a tejjel egy tálkába töltjük, majd a piskótákat belemártjuk és sorban lerakjuk a jénai aljára. Közben a tojásokat a porcukorral fehéredésig keverjük, kb 15 perc, majd a liszttel elkevert sütőport rászitáljuk. Óvatosan összeforgatjuk. A piskóták tetejére helyezzük a felszeletelt barackot, majd rátöltjük az előbbi masszát. Előmelegített sütőben 220 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarackos tiramisu » Őszibarackos joghurttorta » Sajtos-barackos csirkemell » Őszibarackos csirkecomb
» Őszibarackos trifle » Barackos golyo » Barackos eperturmix » Őszibarackos pulykamell
» Barackos túrótorta » Barackos rácsos » Barackos tejfölös süti » Barackos, túrós szelet
» Barackos-pudingos csiga » Barackos kekszes alagút » Barackos tiramisu » Túrós-barackos lepény


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.