Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet kicsontozott karaj,
5 dkg vaj,
15 szem sárgabarack,
csipetnyi szerecsendió,
só,
bors.

Elkészítés:
A hússzeleteket lemossuk, papírtörlővel felitatjuk róluk a nedvességet, vékony szeletekre kiverjük, besózzuk, és frissen őrölt fekete borssal enyhén meghintjük. Serpenyőben vajat hevítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A barackokat egy pillanatra forró vízbe dobjuk, majd szűrőkanállal kiemeljük, hideg vízzel leöblítjük, és a héját könnyedén lehúzzuk. Kettétörjük, a magot eltávolítjuk. A hússzeleteket kivajazott serpenyőbe tesszük, befedjük fél barackokkal, meglocsoljuk a sütésből visszamaradt zsiradékkal, megszórjuk szerecsendióval, és a sütőben 160 fokon 15 percig tovább sütjük, amíg a barackok kicsit rásülnek a hús tetejére. Mazsolás rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habos barackos » Mustáros karaj » Sertéskaraj parasztosan » Poharas barackos pite
» Őszibarackos pulykamell » Tepsis karaj » Citromos karaj » Ünnepi karajtekercs
» Birsalmás sertéskaraj » Karaj Dávid király módra » Túrós-sárgabarackos » Gyors őszibarackos süti
» Mustáros karajszeletek » Majoránnás sertéskaraj » Isztriai sertéskaraj » Tejfölös, ízes karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.