Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet kicsontozott karaj,
5 dkg vaj,
15 szem sárgabarack,
csipetnyi szerecsendió,
só,
bors.

Elkészítés:
A hússzeleteket lemossuk, papírtörlővel felitatjuk róluk a nedvességet, vékony szeletekre kiverjük, besózzuk, és frissen őrölt fekete borssal enyhén meghintjük. Serpenyőben vajat hevítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A barackokat egy pillanatra forró vízbe dobjuk, majd szűrőkanállal kiemeljük, hideg vízzel leöblítjük, és a héját könnyedén lehúzzuk. Kettétörjük, a magot eltávolítjuk. A hússzeleteket kivajazott serpenyőbe tesszük, befedjük fél barackokkal, meglocsoljuk a sütésből visszamaradt zsiradékkal, megszórjuk szerecsendióval, és a sütőben 160 fokon 15 percig tovább sütjük, amíg a barackok kicsit rásülnek a hús tetejére. Mazsolás rizzsel kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos bögrés süti » Fűszeres kirántott karaj » Epres-barackos-túrós-habos » Gyümölccsel töltött karaj
» fokhagymás sült karaj » Őszibarackos sertésszelet » Rakott karaj burgonyával » Fügés sertéskaraj
» Töltött, göngyölt karaj » Őszibarackos túródesszert » Barackos teasütemény » Barackos sütemény
» Őszibarackos-túrós pite » Karaj Dávid király módra » Barackos- krémes » Sárgabarackos smothie


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.