Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos rakott csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
800 g csirkemell (filé)

500-600 g őszibarackbefőtt (ahogy fér)
150 ml főzőtejszín
1 nagy csipet só
1 késhegynyi bors - fehér (őrölt)
1 késhegynyi szerecsendió (őrölt)
1 késhegynyi fahéj (őrölt)
1 késhegynyi gyömbér (őrölt)
200 g sajt - trappista (szeletelt)

Elkészítés:
A csirkemell szeleteket vékonyan sózzuk be és a felével rakjuk ki a tepsi alját.
A barackot vágjuk szeletekre, és rakjuk a csirkére, majd borítsuk be a maradék hússzelettel.
Rakjunk rá újabb barackréteget.
Egy tálban a tejszínt keverjük csomómentesre a liszttel és a fűszerekkel,öntsük rá a barackos húsra, szórjuk meg reszelt sajttal.
180 C-ra előmelegített sütőben minimum 50 percen át süssük.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-diós csirkemell » Rakott kel burgonyával » Sajtos csirkemell U1 » Rakott zöldbab 1.
» Bolgár lecsós csirkemell » Kapros csirkemell » Túrós-barackos szelet » Rakottas cukkini
» Balkáni rakott hús » Tojásban pácolt csirkemell » Tepsis csirkemell gombával » Tejfölös rakott csirke
» Sárgabarackos szelet » Rizses rakott spárga » Rakott túrós-fahéjas alma » Csirkemell rétegesen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.