Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos rakott csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
800 g csirkemell (filé)

500-600 g őszibarackbefőtt (ahogy fér)
150 ml főzőtejszín
1 nagy csipet só
1 késhegynyi bors - fehér (őrölt)
1 késhegynyi szerecsendió (őrölt)
1 késhegynyi fahéj (őrölt)
1 késhegynyi gyömbér (őrölt)
200 g sajt - trappista (szeletelt)

Elkészítés:
A csirkemell szeleteket vékonyan sózzuk be és a felével rakjuk ki a tepsi alját.
A barackot vágjuk szeletekre, és rakjuk a csirkére, majd borítsuk be a maradék hússzelettel.
Rakjunk rá újabb barackréteget.
Egy tálban a tejszínt keverjük csomómentesre a liszttel és a fűszerekkel,öntsük rá a barackos húsra, szórjuk meg reszelt sajttal.
180 C-ra előmelegített sütőben minimum 50 percen át süssük.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell barackosan » Anyák napi csirkemell » Lecsós, gombás rakott hús » Csirkemell vagdalt
» Sárgabarackos túrótorta » Lecsós csirkemell egytál » Rakott tészta Judit módra » Rakott sárgarépa bulgurral
» Sűtőtökös csirkemell » Balázska rakottas » Húsos rakott tészta » Gombás rakott tészta
» Nyárson sült csirkemell » Rakott husi (én így hívom) » Lerakott káposzta » Tojással rakott párizsi


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.