Tutireceptek.hu fejléc

Barnácska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg főzőcsoki
2 db tojás
1 cs. vaníliás cukor
6 dkg vaj
6 dkg liszt
20 dkg kristálycukor
5 dkg dió

Elkészítés:
A csokit és a vajat felolvasztjuk. A tűzről levéve belekeverjük a cukrot, a tojásokat, a lisztet, diót, vaníliás cukrot. Jól kivajazott, lisztezett kisebb tepsibe öntjük és lassú tűznél 20-30 percig sütjük. Akkor jó, ha a teteje megsült, de a belseje kissé sületlen, krémes marad. Ha kihűlt, szeletekre vagy kockára vágva tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szivárványtorta sütés nélkül » Krémsajtlepény kékszőlővel » Kefíres meggyes süti » Vegyes gyümölcsös torta
» Gesztenyés-meggyes rétes » Boros szilva » Mascarponés eperfagylalt » Rétes kezdőknek.
» Gyümölcsös-mandulás pohárkrém » Andland sport szelete » Szórós túrós » Csokis kekszes édesség
» Poharas meggyes » Schmalzkuchen » Könnyű epres piskóta » Tejfölös keksz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.