Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barnácska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg főzőcsoki
2 db tojás
1 cs. vaníliás cukor
6 dkg vaj
6 dkg liszt
20 dkg kristálycukor
5 dkg dió

Elkészítés:
A csokit és a vajat felolvasztjuk. A tűzről levéve belekeverjük a cukrot, a tojásokat, a lisztet, diót, vaníliás cukrot. Jól kivajazott, lisztezett kisebb tepsibe öntjük és lassú tűznél 20-30 percig sütjük. Akkor jó, ha a teteje megsült, de a belseje kissé sületlen, krémes marad. Ha kihűlt, szeletekre vagy kockára vágva tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos csillagok » Kétszínű sütike » Csokoládés karamell torta » Almás omlett
» Békamignon 1. » Túrós pite » Almáscsók+4db » Tulumba ( török édesség)
» Lusta asszony rétese by Faw » Szezámos rácsos ribizlitorta » Diós habos sütemény » Agglegény-túrós
» Forró csokoládé fondant » Sárgabarack-flán » Erika cseresznyés piskóta » Madártej-kocka


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.