Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barnamártás /Alapmártás/ recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
5 dkg zsír
5 dkg porcukor
2 cs leveszöldség
1 kicsi zeller
1 -2 gerezd fokhagyma
10 dkg gomba
1 db füsölt szalonna-bőr
1 babérlevél

bors
1 paradicsom ivólé
1 húsleveskocka
2 vöröshagyma
5 dkg liszt
2 dl fehérbor
csipetnyi tárkony
csipetnyi kakukkfű

Elkészítés:
A zsíron a cukrot sötétbarnára piritjuk, hozzáadjuk igen apróra vágott zöldségeket,szalonnabőrt, gombát, füszereket, felengedjük 1 liter vízzel húsleves kockát, és kb. 1 órát lassú lángon fözzük,megturmixoljuk, majd ujra felfőzzük,bele tesszük a bort és jól fefőzzük.

Tanácsok:
Hűtőszekrényben táoljuk sokáig eláll.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánsaláta 2. » Gyrosos saláta » Déligyümölcs saláta » Spanyol zöldbabsaláta
» Frankfurti virslisaláta » Sajtkrémes salátatekercs » Narancsos sajtkoktél » Bulgursaláta kefires öntettel
» Hamburgersaláta » Tonhalsaláta » Brokkolis Cézár-saláta » Bazsalikomos csirkesaláta
» Alma-cékla saláta » Ördögsaláta csülökkel » Kacsamell saláta » Friss fügesaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.