Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bazsalikomos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg csirkecomb
20 dkg füstölt sajt
1,5 ek sűrített paradicsompüré
1 vöröshagyma
3 dl tejföl
3 dl húsleves (kockából)
bazsalikom, só, bors
liszt, olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat sózom, borsozom, lisztben megforgatom. Serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütöm, majd kivajazott tűzálló edénybe rakom. Közben olajon megpirítom a finomra vágott hagymát, paradicsompürével, 1 tk bazsalikommal ízesítem és felengedem a húslevessel. Az egészet felforralom, a combokra öntöm, majd a húsokat a sütőben, fóliával letakarva puhára párolom. Mikor a hús megpuhult, ráöntöm a tejfölben elkevert reszelt sajtot és fólia nélkül átsütöm.


A receptet beküldte: kiki32


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás csirke » Csirkés avokádósaláta » Tepsis csirke » Csirkés-gombás lasagne
» Csirkekuglóf * » Gong-bao csirke 1 főre » Csirkecsoda » 40 fokhagymás csirke
» Cukkinis csirke » Mogyorós csirke » Zacskós csirke » Indiai csirkecombok
» Spontán csirke (gyors) » Sókéregben sült csirke » Színes csirkés tészta » Ananászos csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.