Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rác csirkecomb recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
15 dkg szalonna
1 közepes fej vöröshagyma
3 db zöldpaprika
2 db paradicsom
6 db nagyobb krumpli
1/2 tasak Kotányi szárnyaspác fűszer
1 pohár tejföl vagy 5-8 dkg reszelt sajt
só, ízlés szerint

Elkészítés:
A csirkecombokat a szárnyaspáccal megszórjuk, kicsit állni félretesszük. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, krumplit karikára szeleteljük.
A krumplikarikákat étolajjal megkent tepsi aljába terítjük, rászórjuk a hagymát, szalonnakockákat. Rátesszük a pácolt csirkecombokat, ezt befedjük a paprika és paradicsomszeletekkel.
Fóliával letakarva sütjük, ha a húsok megpuhultak, fólia nélkül, tetejét megszórva a sajttal v. rásimítva a tejfölt, még 10 percig forró sütőben sütjük.

Tanácsok:
Én a krumplisort és a felső zöldségsort szoktam enyhén sózni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Léda46


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kaukázusi csirkecombok » Borzas csirkecomb » Csirkecomb római tálban » Rácos csirkecomb
» Csirkecomb gazdagon töltve » Fincsi csirkecomb » Töltött csirkecomb sajtal » Fokhagymás csirkecomb
» Majoránnás csirkecombok » Tartáros csirkecombok » Pikáns csirkecombok » Narancsos csirkecombok
» Lecsós csirkecomb » Hamis rántott csirkecombok » Rozmaringos csirkecomb » Finom csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.