Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés csusza recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csuszatészta
só, bors
60 dkg csirkemell
6 dkg vaj
25 dkg trappista sajt (a fele füstölt is lehet)
3 dl tejföl
petrezselyem

Elkészítés:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel,petrezselyemmel és a hússal együtt a tésztával összekeverjük, és azt a vajat is belecsorgatjuk, amiben a hús sült.

Egy tűzálló tálat kivajazunk és beleöntjük a tésztaegyveleget, tetejére még reszelt sajtot szórunk. Előmelegített sütőben 180 C fokon 25-30 percig sütjük. Bármilyen salátával isteni.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Angol csirkesaláta » Avokádós csirkesaláta » Libanoni csirkeszárny » Csirkeszárny Orly módra
» Kefires csirkesaláta » Spenótos-csirkés penne » Csirkés pizza görögösen » Csirkés-gombás palacsinta
» Cukkinis csirkeszeletek » Juhtúrós kapros csusza » Indiai csirkés szendvics » Csirkés-gombás lasagne
» Csirkés zöldsaláta » Pikáns csirkeszárnyak » Csirkés-zöldséges rizotto » Joghurtos csirkeszárnyak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.