Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés csusza recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csuszatészta
só, bors
60 dkg csirkemell
6 dkg vaj
25 dkg trappista sajt (a fele füstölt is lehet)
3 dl tejföl
petrezselyem

Elkészítés:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel,petrezselyemmel és a hússal együtt a tésztával összekeverjük, és azt a vajat is belecsorgatjuk, amiben a hús sült.

Egy tűzálló tálat kivajazunk és beleöntjük a tésztaegyveleget, tetejére még reszelt sajtot szórunk. Előmelegített sütőben 180 C fokon 25-30 percig sütjük. Bármilyen salátával isteni.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkeszárny » Tepsis túrós csusza » Ananászos csirkesaláta » Sajtos csirkesaláta
» Kefires csirkeszárny » Kínai csirkeszárnyak » Csípős pácolt csirkeszárny » Kínai csirkés üvegtészta
» Csirkés-zöldséges » Túrós csusza serpenyőben » Csirkés zöldsaláta » Csirkesaláta 2
» Libanoni csirkeszárny » Csirkés-gombás lasagne » Csirkés -Gombás batyu » Csirkés csicseriborsó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.