Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös gombás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
25 dkg gomba

bors
1 evőkanál liszt
1 csokor zöldpetrezselyem
1 fej vöröshagyma
szerecsendió
1 dl fehérbor
1 dl olaj
2 dl tejföl.

Elkészítés:
A csirkecombokat kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajban a hagymát sárgára pirítjuk, rátesszük a combot, azt is megpirítjuk és félretesszük. Ezután felöntjük borral, egy kevés vízzel, és puhára pároljuk. A megtisztított gombát feldaraboljuk, rátesszük, és kb. 10 percig pároljuk. Szerecsendióval megszórjuk, ráöntjük a liszttel sűrített tejfölt, megszórjuk zöldpetrezselyemmel és tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás curry zöld rizzsel » Gombás rakott palacsinta » Gombás bab » Gombás töltött csirke
» Gombás savanyu tokány » Tejfölös csirkemell » Sült, gombás rizottó » Gombás hagymaleves
» Borsós-gombás rizottó » Gombás vagdalt másképp » Finom csirkecomb » Gombás szarvastokány
» Sajtos csirkecomb » Tejfölös céklaleves » Gombás husi » Tejfölös-sajtos karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.