Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös gombás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
25 dkg gomba

bors
1 evőkanál liszt
1 csokor zöldpetrezselyem
1 fej vöröshagyma
szerecsendió
1 dl fehérbor
1 dl olaj
2 dl tejföl.

Elkészítés:
A csirkecombokat kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajban a hagymát sárgára pirítjuk, rátesszük a combot, azt is megpirítjuk és félretesszük. Ezután felöntjük borral, egy kevés vízzel, és puhára pároljuk. A megtisztított gombát feldaraboljuk, rátesszük, és kb. 10 percig pároljuk. Szerecsendióval megszórjuk, ráöntjük a liszttel sűrített tejfölt, megszórjuk zöldpetrezselyemmel és tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás harcsapaprikás » Tejszínes-gombás szósz » Gombás tojásfasírt » Gombás csirkemell 2 főre
» Húsos-tejfölös tészta » Sajtos-gombás rakott hús » Sajtos, gombás galuska » Őszi almás-gombás rizottó
» Csirkecomb gazdagon töltve » Tejfölös vargányaleves. » Majonézes gombasaláta. » Tejfölös szárazbableves
» Gombás-tejszínes penne » Tejfölös nyúl » Sonkás-gombás karaj » Tejfölös meggyes pite


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.