Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös gombás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
25 dkg gomba

bors
1 evőkanál liszt
1 csokor zöldpetrezselyem
1 fej vöröshagyma
szerecsendió
1 dl fehérbor
1 dl olaj
2 dl tejföl.

Elkészítés:
A csirkecombokat kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajban a hagymát sárgára pirítjuk, rátesszük a combot, azt is megpirítjuk és félretesszük. Ezután felöntjük borral, egy kevés vízzel, és puhára pároljuk. A megtisztított gombát feldaraboljuk, rátesszük, és kb. 10 percig pároljuk. Szerecsendióval megszórjuk, ráöntjük a liszttel sűrített tejfölt, megszórjuk zöldpetrezselyemmel és tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás cukkini lepény » Hamburgi gombasaláta » Sörben főtt gombás csirke » Tejfölös-sajtos kelbimbó
» Krumplis-tejfölös muffin » Gombás marhasült » Tejfölös diós » Gombás borjúnyelv
» Gombás padlizsán » Tejszínes gombaszószom » Gombás-cukkinis rizottó » Gombás csomagok
» Tojásos-gombás krumpli » Tejfölös nyúlcomb » Sajtkrémes-gombás levél » Gombás zúzaragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.