Tutireceptek.hu fejléc

Belga csokitorta (Krémes lesz a belseje sütés során) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 tojás,
Fél bögre liszt,
Fél bögre kristálycukor,
1 csomag sütőpor,
2 pohár joghurt,
3 evőkanál kakaó,
2 evőkanál méz,
15 dkg margarin,
2 tábla étcsoki.

Elkészítés:
A 3 tojás sárgáját keményre verem.
Fél bögre lisztet, fél bögre kristálycukrot, 2 joghurtot és 1 csomag sütőport összekeverek. Ehhez a sütőporos krémhez hozzáadom a 3 tojás sárgáját, majd 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál mézet és a felvert tojásfehérjét.
15 dkg margarint 2 tábla étcsokival vízgőz felett megolvasztok, majd amikor kicsit kihűlt a krémhez adom.
Tortaformába öntöm s úgy sütöm meg, mint a piskótát.

Tanácsok:
Ne aggódj, ha a tűpróbakor tészta marad a tűn, ez nem azt jelenti, hogy elcseszted a tortát és nem sült meg, ez azért van, mert a torta belseje krémmé változik a sütés során.
Melegen ajánlom fogyasztani. :)


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karamellkrémes süti » Kókuszkrémes » Mogyorókrémes lávatorta » Hatlapos krémes
» Krémes pite egyszerűbben » Túrókrémes pite » Kókuszos krémes » Habos kókuszos krémes
» Hamis krémes » Krémes póréleves » Mogyorókrémes karikák » Citromos krémes
» Vaníliakrémes szelet » Krémes ( sárga krém) » Sajtos krémes » Lazackrémes szendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.