Tutireceptek.hu fejléc

Krémes ( sárga krém) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztája:
30 dkg liszt
1 Ráma
1 evőkanál víz
pici só
1 kiskanál ecet
éjszakára állni haggyuk

Krémje:
3 vanilia puding
1 vaniliás cukor
8 evőkanál cukor
1 liter víz
9 tojás fehérje
9 kanál cukor
1 csomag habfixáló

Elkészítés:
A tojással a 9 kanál cukrot és a vanilia cukrot habosra verünk. Az 1 liter vizet felforraljuk és a pudingot bele teszük amit már vízzel(az 1 literből veszel ki egy kicsit) és a 8 evőkanál cukorral már kikertünk. A végén tű felett összekerjük és bele teszük a habfixálót. Majd bele öntjük a lapra a másikat a tetejére rakod és kész. Ki kell hülni e

Tanácsok:
Érdemes a krémnél megvárni amig egy kicsit puszog ( buborékok jönnek fel) . Érdemes hideg helyen tárolni amig kihül legalább 5 órát várjunk amig fel vágjuk. Igaz lehet látni rajta amikor meg vágjuk hogy ki hült e teljesen.

Elkészítési idő: 65 perc
Kalóriatartalom: - kcal
Szénhidráttartalom: - gramm
Zsírtartalom: - gramm

A receptet beküldte: Dorka17


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diplomata krémes » Hartyáni krémes » Krémes máktorta » Nemcsak sárgarépa saláta
» Sárgarépakrém » Narancskrémes pite » Sárgarépakrém leves » Kókuszos, krémes szelet
» Krémes hagymaleves » Karamellkrémes süti » Házi krémes » Krémes kosárka
» Almás-krémes piskóta » Krémes süti » Banános sárgadinnyefagyi » Raffaello -krémes sütemény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.