Tutireceptek.hu fejléc

Bodzadzsem recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 kg bodzabogyó, 80 dkg cukor,

Elkészítés:
Befõzéshez jól megérett bodzabogyót veszünk, 1 kiló bodzabogyóhoz 80 deka cukorból 3 deci szirupot készítünk. A bodzát beleöntjük, és erõs lánggal addig fõzzük, amíg sûrû folyós nem lesz. Azon forrón üvegbe töltjük, és szárazgõzben hagyjuk kihûlni.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bodzadzsem 2. » Sajtos-barnarizses pite » Sajtos csúcs » Igazi piaci lángos recept
» Maratoni lángos » Túrós pogika » Habkönnyű sóskifli 1 » Chillis sajttekercs
» Szezámmagos, sós rúd. » Négymagvas pogácsa » Krumlis pogácsa » Sajtlabda
» Karácsonyi sajtos pogácsa » Túrópogácsa x » Diétás magos kréker » Vaníliás krémtúró


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.