Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bodzadzsem recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 kg bodzabogyó, 80 dkg cukor,

Elkészítés:
Befõzéshez jól megérett bodzabogyót veszünk, 1 kiló bodzabogyóhoz 80 deka cukorból 3 deci szirupot készítünk. A bodzát beleöntjük, és erõs lánggal addig fõzzük, amíg sûrû folyós nem lesz. Azon forrón üvegbe töltjük, és szárazgõzben hagyjuk kihûlni.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bodzadzsem 2. » Sajtos gofri a la Syd » Egyben sült pogácsa » Karamelizált cukor dióval
» Sajtkrémes-szalonnás batyu » Zöldfűszeres Grissini » Andi elállós pogácsája » Abbahagyhatatlan pogácsa
» Finom sós rudak » Tepertős muffin » Zöldborsós palacsinta » Sajtos stangli
» Sonkás gombóc » Sajtfelfújt 1. » Sajtos rúd lagzira » Ropogós sajtos tallér


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.