Tutireceptek.hu fejléc

Bodzadzsem recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 kg bodzabogyó, 80 dkg cukor,

Elkészítés:
Befõzéshez jól megérett bodzabogyót veszünk, 1 kiló bodzabogyóhoz 80 deka cukorból 3 deci szirupot készítünk. A bodzát beleöntjük, és erõs lánggal addig fõzzük, amíg sûrû folyós nem lesz. Azon forrón üvegbe töltjük, és szárazgõzben hagyjuk kihûlni.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bodzadzsem 2. » Apró sajtos pogácsa » Bácskai Vőlegényfogó » Joghurtos kifli
» Citromos kókuszgolyó » Óriás rongyos kifli » Köményes sajtos rudacskák » Juhtúróval töltött pogácsa
» Szerb sós pite » Karaván pogácsa » Sós csigák » Zabpelyhes sajtos rudak
» Csicsóka chips » Borzas sajtos » Tejfölös pogácsa » Magos ropogós


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.