Tutireceptek.hu fejléc

Borban pácolt máj roston sütve recept

Kategória:


Hozzávalók:
60 dkg sertésmáj
3 dl fehérbor
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint őrölt majoránna
1 kávéskanál só

Elkészítés:
A borba beleteszem a szétnyomott fokhagymát és az őrölt majoránnát. Felszeletelem a májat, és a páclében 6-8 órán át hűtőben érlelem. Sütés előtt kiszedem a májat a pácléből, és lecsepegtetem. A májszeleteket lehet sütni öntött vaslapon vagy rostélyon faszénparázs felett, és lehet teflon serpenyőben is. Az ételt csak a tányéron sózom meg, mustárt, salátát kínálok hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Roston sült oldalas » Libamáj hagymásan kisütve » Hal szalonnagyűrűben sütve » Túrós tészta sütve
» Hurka sütve » Polip olívaolajban sütve » Pacolthus » Csípős pácolt csirkeszárny
» Pácolt hús » Fokhagymás csirkemáj sütve » Lencse csőben sütve » Fánk tepsiben sütve
» Karaj sütve » Póréhagyma csőben sütve » Virsli roston, burgonyával » Palacsinta forralt borban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.