Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős pácolt csirkeszárny recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csirkeszárny, 1 evőkanál szójaszósz, ízlés szerint erőspaprikakrém, 1 dl olaj, 1 teáskanál reszelt gyömbér, 2 evőkanál ketchup, só, 25 dkg paradicsom, 25 dkg vegyes paprika, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál gorombára vágott petrezselyem.

Elkészítés:
Vágd le a csirkeszárnyak végeit. Keverd össze az olajat, a szójaszószt, az erős paprikát, a gyömbért és a ketchupöt. Keverd el a húst ezzel a fűszeres páccal és tedd egy napra hűtőbe. Sütés előtt öblítsd ki kevés vízzel a páclés tálat és ezt a levet is öntsd rá a szárnyakra. Süsd 200 C-fokon, 30-35 percig. A paprikát és paradicsomot vágd karikákra. Vedd ki a sütőtálból a szárnyakat. A megmaradt szaftban pedig futtasd meg a paprikaszeleteket. Amikor összeestek, tedd rá a paradicsomot is. Tegyél rá fokhagymát is és pirítsd össze a hozzávalókat. A végén szórd meg petrezselyemmel. Kínálj hozzá brokkolis rakott burgonyát.


A receptet beküldte: MRG

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fóliás csirkeszárnyak » Mézes-csípős csirkemell » Fűszeres pácolt oldalas » Libanoni csirkeszárny
» Csípős sült uborka » Kentucky csirkeszárny » Csípős csirkemellek » Csípős csirke, szósszal
» Forralt bor (csípős ) » Édes-csípős zöldségek » Csípős omlett olivával » Pácolt kelbimbó
» Sörös csirkeszárny » Csípős csirkemell csíkok » Csípős húspogácsa » Csípős húsgombóc


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.