Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pácolt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéshús (vagy máj, vagy pulykamell filé)
1 liter tej
5-6 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál bors
1 evőkanál só

Elkészítés:
A megmosott csontos karajt (vagy filézett karajt, vagy pulykamell filét) felszeletelem. Az elkapirgált fokhagymát a tejhez keverem, majd a befűszerezett filét egyenként lassan belerakom. Egy éjszakát hagyom állni a tejben, majd másnap panírozom, és kisütöm, mint akármelyik rántott húst.
A pácolás lényege, hogy a máj, vagy hús a fokhagymás tejtől nagyon zamatos, nagyon ízletes lesz. A pácolt húst natúr formában, vagy panírozva is ki lehet sütni. A fenti eljárással nem csak színhúsokat, hanem májat is készíthetünk, ízlés szerint natúron vagy rántva.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt tűzdelt házinyúl » Pácolt zsebes karaj » Zöldcitromban pácolt lazac » Pácolt kelbimbó
» Fűszeres pácolt oldalas » Pácolt pulykamell » Pácolt oldalas » Mézben pácolt marhasült
» Fokhagymás pácolt hús » Pikánsan pácolt csirkecomb » Pácolt hús Vicky módra » Pácolt jércemell
» Pácolt camembert » Pácolt fokhagyma » Pácolt hús rizses körettel » Csípős pácolt csirkeszárny


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.