Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj hagymásan kisütve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg libamáj
20 dkg libazsír
1 fej hagyma

Elkészítés:
A libamájat leöblítjük hideg vízzel. Még megszárad, addig felkarikázzuk a hagymát. Felolvasztjuk a zsírt egy kis edénybe és megdinszteljük a hagymát, mikor majdnem kész, beletesszük egybe a májat és lassú tűzön 20 percig sütjük. Nem kell fedő az edényre.

Tanácsok:
Ne fűszerezzük sütés közben, mert keserű lesz a máj.
Hidegen szeleteljük.
Kenjünk a szelet kenyérre zsírt és hagymát, erre tegyünk vékony szelet májat.
Csak tálaláskor sózzuk, izlés szerint fűszerezzük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás libamáj » Gomba hagymásan eltéve » Libamáj lyoni módra » Libamájhab
» Libamáj zsírjában » Baconbe tekert libamáj » Libamájtorta borzselével » Libamájjal töltött gomba
» Libamáj szőlőmártással » Libacomb fokhagymásan » Diós rántott libamáj » Libamájjal töltött fürj
» Libamáj római tálban » Libamájas saláta » Rántottsajtos libamáj » Habos libamájpástétom


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.