Tutireceptek.hu fejléc

Karaj sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Kb. 80dkg karaj
Kínai 5 fűszerkeverék
6-8-10-12 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)

Bors

Elkészítés:
A karajt jól tűzdeljük meg fokhagymával.
Utána kenjük be sóval,egy kevés borssal(ízlés szerint), és végül kínai 5 fűszerkeverékkel.
Tegyünk alufóliát egy tepsire, helyezzük a fóliára a húst.
Süssük Kb.120-130 fokon 45 percet.
Majd süssük újabb 45 percig kb. 240 fokon.
Kész is van,ennyi.

Tanácsok:
Comb és tarja is jó az elkészítéséhez,azokat próbáltam, talán a karaj volt a legjobb.
Mikor elkészül,kívül egy barna kéreg sül rá,a kínai fűszertől,belül puha fokhagymás íze van.

Elkészítési idő: 110 perc

A receptet beküldte: messzi idegen


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás töltött karaj » Túrós tészta sütve » Zsebes karaj » Csirkecomb borban sütve
» Karaj besamelmártással » Avasi sertéskaraj. » Túrógombóc tepsiben sütve » Feketeretek csőben sütve
» Töltött gombafejek sütve » Sajtos karaj » Csípős babos karaj » Csirke papírban sütve
» Sajtos sertéskaraj Update1 » Oldalas sörben sütve » Sertéskaraj pármai módra » Csirkemell formában sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.