Tutireceptek.hu fejléc

Borsodó recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 dl fehér bor,
1dl víz,
½ citrom leve és lereszelt héja,
½ kávéskanál liszt
10 dkg cukor,
2 tojás.

Elkészítés:
A bort a vízzel, a citrom héjával az egész tojásokkal, a liszttel és a cukorral jól elkeverjük, és forró víz felett addig keverjük, amíg az egész tömeg habos lesz. Majd azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aranygaluska borsodóval » Borsodó nálunk » Borsodó- cukorbetegeknek » Csokis-Diós Kocka 2.
» Fonott kalács » Habos lekváros-diós linzer » Kókuszos madártej öntettel » Almás krémes kocka
» Mamám almás lepénye » Gyümölcsös joghurtfánk » Kekszes almás! » Reform mézes aprósütemény
» Bajusz » Diós rúd, sütés nélkül » Pisztáciás körteszelet » Kat Croissantja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.