Tutireceptek.hu fejléc

Rakott túrós-fahéjas alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db alma
300 g túró
2 db tojás
30 g margarin
fél citrom
kevés fahéj

Elkészítés:
A megmosott, meghámozott, magházuktól megtisztított almákat karikákra vágjuk.

Az áttört túrót elkeverjük a tojásokkal, a margarinnal és a reszelt citromhéjjal.

Az almakarikák felét egy margarinnal kikent, közepes méretű tűzálló tál aljára tesszük, meghintjük fahéjjal, rásimítjuk a túrókrémet, majd befedjük a maradék almával. A tetejére morzsoljunk margarint és 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott torta befőttel » Sajtos rakott csirkemell » Tarhonyás rakottas » Hamis túrós rakott tészta
» Rakottgríz » Rakott túrós-tészta » Oldalra rakott karaj » Rakott cukkini ala Niobe
» Gombával rakott kel » Sajtos rakott karaj » Muszaka (rakott padlizsán) » Rakott csirkemell3
» Finom rakott karfiol » Rakott szelet » Tavaszi rakott kel » Francia rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.