Tutireceptek.hu fejléc

Rakott túrós-fahéjas alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db alma
300 g túró
2 db tojás
30 g margarin
fél citrom
kevés fahéj

Elkészítés:
A megmosott, meghámozott, magházuktól megtisztított almákat karikákra vágjuk.

Az áttört túrót elkeverjük a tojásokkal, a margarinnal és a reszelt citromhéjjal.

Az almakarikák felét egy margarinnal kikent, közepes méretű tűzálló tál aljára tesszük, meghintjük fahéjjal, rásimítjuk a túrókrémet, majd befedjük a maradék almával. A tetejére morzsoljunk margarint és 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott spenót » Rakott husi (én így hívom) » Rakott hurka » Tojásos rakott karfiol
» Almás rakott kalács » Erdélyi rakott pogácsa » Rakott tepsis burgonya » Cukkinirakottas görögösen
» Sült padlizsán rakottas » Rakott savanyúkáposzta » Tojással rakott zölbab » Magyaros rakott tarhonya
» Sajtos rakott padlizsán » Zsír nélküli rakott hús » Rakott tarhonya » Pórés-karfiolos rakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.