Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzaska (Nutellás édesség) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

• 20 dkg háztartási keksz
• 8 dkg Nutella
• 12 dkg vaj
• 2 tojássárgája
• 8 dkg fenyőmag
• 5 dkg cukor

Elkészítés:

A szobahőmérsékleten meglágyított vajat összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaót, a tojássárgáját, a darált kekszet és a Nutellát. A masszából egy sündisznóformát formázunk, majd megtűzdeljük a fenyőmagvakkal. Tálalásig néhány órát hűtőben pihentetjük.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nutellás rétes rudacskák » Gopínátha édesség » Mátrai Borzaska » Nutellás gesztenyepüré
» Nutellás habtorta » Nutellás keksz » Karácsonyi édesség » Szőlős édesség
» Isteni Norbis édesség » Duett édesség » Borzaskata » Saját "recept" édesség
» Nutellás muffin másként » Tejfölös édesség » Nutellás mandulás muffin » Nutellás golyók


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.