Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás tésztába tekert virsli recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
A tésztához:

20 dkg főtt, áttört burgonya
20 dkg liszt
1 mk só
1 tojás
3 dkg margarin
1 csipet őrölt bors
1 gerezd zúzott fokhagyma

A töltéshez:

4 virsli
8 lapkasajt

A panírozáshoz:

kb. 8 dkg liszt
1 felvert tojás
1 ek tej
8 dkg zsemlemorzsa

A tálaláshoz:

ketchup

Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból rugalmas, jól nyújtható tésztát gyúrunk. Kissé lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk (kb. 3 mm vastagra).

A virsliket ketté vágjuk. Téglalapokat vágunk a tésztából, ráteszünk 1 lapkasajtot, egy virslit, és feltekerjük. A többinél is így járunk el.

Mindegyik rudacskát lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Lassú tűznél felhevített olajban kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli leveles tésztában » Virslis tekercs » Burgonyás kenyér » Sajtos Virsli baconben
» Spárgatök sörtésztában » Virslis karfiolsaláta » Virslis rántott pulylamell » Húspástétom tésztában
» Csirkemell zabtésztában » Tésztában sült csülök » Gomba sörtésztában » Virslicsoda
» Frankfurti virslisaláta » Töltött rántott virsli » Virslis kiflik (Update 1) » Burgonyás rétes


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.