Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött Virsli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8-10 db virsli
2-3 fej kisebb vöröshagyma
kevés füstölt szalonna,
fél szál füstölt kolbász
sajt
agy kis vaj,

öntethez:
1 kk mustár
1 tojás sárgája
pirosarany
gulyáskrém

bors,
1 és fél pohár tejföl

Elkészítés:
Egy hőálló tálat kivajazzunk, beletesszük a hosszába félbevágott virslit. A hagymakarikát, a füstölt szalonna csíkot és a kolbász karikákat ráhelyezzük a virslire, majd a tetejére sajtot (lehet füstölt sajt is) teszünk. Elkészítjük az öntetet.

Egy edénybe beleöntjük a tejfölt, belerakjuk a mustárt, piros aranyat és gulyáskrémet, ízlés szerint pici sót, borsot. Szétválasztjuk a tojás sárgáját és összekavarjuk. Az öntettel meglocsoljuk a virsliket és sütőben megsütjük. 10 perc fedővel + 10 perc fedő nélkül.

Tanácsok:
Nagyon finom akár reggelire, akár vacsorára. Nagyon laktató.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bvildiko


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött bundás » Madra töltött káposztája » Fonott, töltött kalács » Májkrémes töltött tojás
» Túrós töltött karalábé » Hideg töltött sárgarépa » Bécsi töltött fánk » Virslis lencsesaláta
» Töltött májas tojások » Töltött ropogós pogácsák » Virslis hentestokány » Töltött hal Karcsi módra
» Göngyölt virsli » Zöldséges bulgur virslivel » Töltött tojás » Töltött, göngyölt karaj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.