Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cappuchino fagylalt recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
1 doboz (2,5 g) zselatin,
1 dl hideg víz,
4-5 dl tejszín (felvert),
4-5 dl fele-fele arányú tej-tejszín keverék
1 dl méz,
1 dl presszókávé.

Elkészítés:
A zselatin lágyabbá, simábbá teszi a jégkrém állagát, ám el is hagyható anélkül, hogy az ízek megváltoznának, de a desszert állaga így is krémszerű marad.

Oldjuk fel a zselatint a hideg vízben, teljes feloldódásig, és a maradék hozzávalókat keverjük hozzá, míg az egész egynemű nem lesz. Öntsük a keveréket a fagylaltos edénybe vagy a fagylaltgépbe és a használati utasítás szerint készítsünk belőle fagylaltot. Ezután legalább 2 óra hosszat (de jobb, ha tovább) fagyasszuk. Kb. 2-2,5 liternyi fagylaltot kapunk.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos meggy fagylalt » Kávékrém Fagylalt » Fagylaltos meglepetés » Narancsfagylalt
» Fagylaltos-kivis tej » Kókuszfagylalt » Rumos krokant fagylalt » Cappuchinos muffin, dióval
» Sárgadinnyefagylalt » Likőr fagylalt » Sült fagylalt (Kata-féle) » Kakaófagylalt
» Peche Melba fagylaltkehely » Rumos mazsolafagylalt » Mogyorós csokoládéfagylalt » Citromfagylalt II.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.