Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eperfagylalt gyümölccsel recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
1/2 liter tej,
1/2 cs. csokoládés pudingpor
1 1/2 evőkanál cukor,
4 érett őszibarack,
0,5 kg eperfagylalt,
4 dkg mandula

Elkészítés:
Négy evőkanál tejet elkeverünk a cukorral és a
pudingporral. A maradék tejet felmelegítjük, levesszük a
tűzről, a pudingporral összekeverjük, és felfőzzük úgy,
hogy közben néha megkeverjük. Ezután lehűtjük. Az
őszibarackot rövid időre forró vízbe mártjuk, majd
meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és négybe vágjuk.
Az eperfagylaltot kehelybe adagoljuk. A hideg
csokoládéöntetet ráöntjük, mandulalevelekkel és
őszibarackkal díszítjük. Azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurttorta gyümölccsel » Sajttorta gyümölccsel » Eperfagylalt » Bazsalikomos eperfagylalt
» Kókuszos rizs gyümölccsel » Rozskása gyümölccsel » Gofri erdei gyümölccsel » Gyors eperfagylalt
» Egyszerű süti gyümölccsel » Túrós batyu gyümölccsel » Mascarponés eperfagylalt » Olajos piskóta gyümölccsel
» Gyümölccsel töltött karaj » Csokifagyi » Görögdinnye granita » Csokifagyi házilag


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.