Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklás-csokis piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 nagy főtt cékla felkockázva
20 dkg liszt
10 dkg kakaópor
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg világos barnacukor
3 tojás
2 dl olaj
10 dkg étcsokoládé kis darabokban
Tejszínhab a tálaláshoz

Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. A céklát aprítóban pépesítsd (amennyire lehet, nem kell teljesen simára). Keverd el a száraz hozzávalókat, majd a tojással együtt keverd a céklához. Apránként csurgasd hozzá az olajat, végül a csokoládédarabokat. Kivajazott, kilisztezett formában süsd kb. egy órát (tűpróbáig), majd rácson hagyd kihűlni. Leöntheted csokimázzal is. Tejszínhabbal vagy vaníliafagylalttal tálald, hidegen és melegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi Piskóta » Málnás piskótabomba » Burgonyás piskóta » Mandarinos piskótatorta
» Egyszerű, gyors piskóta » Epres piskóta » Rumos-diós piskótatekercs » Csokoládés piskótarétes
» Bevált piskótarecept » Rakott piskóta » Piskótarolád mascarponéval » Finom piskóta krémes
» Mascarponés piskóta » Somlói piskóta » Piskótás túrós rétes » Babapiskótás puncs szelet


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.