Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklás-csokis piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 nagy főtt cékla felkockázva
20 dkg liszt
10 dkg kakaópor
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg világos barnacukor
3 tojás
2 dl olaj
10 dkg étcsokoládé kis darabokban
Tejszínhab a tálaláshoz

Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. A céklát aprítóban pépesítsd (amennyire lehet, nem kell teljesen simára). Keverd el a száraz hozzávalókat, majd a tojással együtt keverd a céklához. Apránként csurgasd hozzá az olajat, végül a csokoládédarabokat. Kivajazott, kilisztezett formában süsd kb. egy órát (tűpróbáig), majd rácson hagyd kihűlni. Leöntheted csokimázzal is. Tejszínhabbal vagy vaníliafagylalttal tálald, hidegen és melegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes-diós piskótakocka » Babapiskótás sütemény » Diós-fügés babapiskótás » Start piskóta -mikróban
» Andi vizes piskótája » Piskóta (update 2) » Almás piskóta » Kefíres meggyes piskóta
» 1 tojásos piskóta » Szilvás mikrós piskóta » Babapiskótás puncsszelet » Erdélyi Piskóta
» Málnás piskótabomba » Piskótás zserbó » Meggyes mikrós piskóta » Epres pudingos piskóta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.