Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklasaláta majonézzel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
10 dkg majonéz
3 evőkanál ecetes torma
2 dl joghurt
só, őrölt bors
4 keménytojás a díszítéshez

Elkészítés:
A céklát kefével alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd az ecetes tormával összekeverjük. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, sóval, borssal ízesítjük. Néhány órára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt a tojásokat cikkekre vágva a saláta tetejére helyezzük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Orosz céklasaláta » Rántott sajt majonézzel » Aszaltszilvás céklasaláta » Nyers céklasaláta
» Káposztás céklasaláta » Gyümölcsös céklasaláta » Céklasaláta » Padlizsánkrém majonézzel
» Almás céklasaláta » Céklasaláta tormával » Céklasaláta mindenkor » Gombasaláta majonézzel
» Diós-hagymás céklasaláta » Almás céklasaláta 2 » Majonézes céklasaláta » Egyszerű céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.