Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklasaláta majonézzel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
10 dkg majonéz
3 evőkanál ecetes torma
2 dl joghurt
só, őrölt bors
4 keménytojás a díszítéshez

Elkészítés:
A céklát kefével alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd az ecetes tormával összekeverjük. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, sóval, borssal ízesítjük. Néhány órára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt a tojásokat cikkekre vágva a saláta tetejére helyezzük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyers céklasaláta » Almás céklasaláta másként. » Padlizsánkrém majonézzel » Aszaltszilvás céklasaláta
» Gyümölcsös céklasaláta » Káposztasaláta majonézzel » Céklasaláta almával » Almás céklasaláta
» Rukkolás céklasaláta » Majonézes céklasaláta » Gombasaláta majonézzel » Céklasaláta tormával
» Céklasaláta mindenkor » Almás céklasaláta 2 » Céklasaláta főtt céklából » Diós-hagymás céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.