Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás céklasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1,5 kg cékla
1 kg lila káposzta, gyalult
1/2 kg lila hagyma vékonyra szelve
20 dkg cukor
só ízlés szerint
3 dl 10%-os ecet
őrölt kömény
valamilyen tartósítószer

Elkészítés:
A céklát kicsit főzzük, apróra elkockázzuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A káposztát legyaluljuk, hagymát felszeljük, és az egészet összekeverjük a hozzávalókkal.
Pár órát pihentetjük, közben többször megkeverjük, aztán pici tartósítószer a tetejére, és fogyasztható is.
A maradék mehet a befőttes üvegekbe, mindenhez fogyasztható.

Tanácsok:
Hatalmas téli vitaminbomba.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás-virslis kifli » Hagymás céklasaláta » Káposztasaláta gazdagon » Káposztás sűlt oldalas
» Savanyukáposztás tarja » Káposztasaláta paleo módon » Káposztás töltött lángos » Káposztás pogim
» Texasi káposztasaláta » Tormás káposztasaláta » Káposztás uborka saláta. » Majonézes céklasaláta
» Káposztás burgonyafelfújt » Különleges káposztasaláta » Almás káposztasaláta » Káposztás malachús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.