Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás céklasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1,5 kg cékla
1 kg lila káposzta, gyalult
1/2 kg lila hagyma vékonyra szelve
20 dkg cukor
só ízlés szerint
3 dl 10%-os ecet
őrölt kömény
valamilyen tartósítószer

Elkészítés:
A céklát kicsit főzzük, apróra elkockázzuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A káposztát legyaluljuk, hagymát felszeljük, és az egészet összekeverjük a hozzávalókkal.
Pár órát pihentetjük, közben többször megkeverjük, aztán pici tartósítószer a tetejére, és fogyasztható is.
A maradék mehet a befőttes üvegekbe, mindenhez fogyasztható.

Tanácsok:
Hatalmas téli vitaminbomba.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás sztrapacska » Káposztás bab csülökkel » Káposztasali » Káposztás csülökragu
» Nyers céklasaláta » Rukkolás céklasaláta » Káposztás csülök » Almás céklasaláta
» Káposztás bab » Almás céklasaláta 2 » Káposztás nokedli » Káposztás oldalas kuktában
» Káposztás saláta » Káposztás pogácsa 1. » Káposztás libafarhát » Majonézes káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.