Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklasaláta mindenkor recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2-3 db nagyobb cékla (vagy ennek megfelelő több kisebb), 2 fej vöröshagyma. Ízlés szerint: olívaolaj, ecet, és parajdi (vagy himalájai) só.

Elkészítés:
Elkészítésekor a céklát megfőzzük sós vízben, majd kisebb darabokra, vagy karikákra vágjuk. A vékonyan szeletelt vöröshagymát elkeverjük a céklával, ráöntjük az olívaolajat, és az ecetet ízlés szerint, majd megsózzuk. Hagyjuk állni legalább egy órán át, hogy az ízei összeérjenek. Fogyasszuk rendszeresen magában, kenyér nélkül is mert igy nemcsak finom, de egészséges is.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű céklasaláta » Céklasaláta majonézzel » Almás céklasaláta másként. » Gyümölcsös céklasaláta
» Káposztás céklasaláta » Sült céklasaláta » Aszaltszilvás céklasaláta » Villámgyors céklasaláta
» Diós-hagymás céklasaláta » Diós-almás céklasaláta » Rukkolás céklasaláta » Almás céklasaláta 2
» Céklasaláta tormával » Hagymás céklasaláta » Céklasaláta » Orosz céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.