Tutireceptek.hu fejléc

Céklasaláta mindenkor recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2-3 db nagyobb cékla (vagy ennek megfelelő több kisebb), 2 fej vöröshagyma. Ízlés szerint: olívaolaj, ecet, és parajdi (vagy himalájai) só.

Elkészítés:
Elkészítésekor a céklát megfőzzük sós vízben, majd kisebb darabokra, vagy karikákra vágjuk. A vékonyan szeletelt vöröshagymát elkeverjük a céklával, ráöntjük az olívaolajat, és az ecetet ízlés szerint, majd megsózzuk. Hagyjuk állni legalább egy órán át, hogy az ízei összeérjenek. Fogyasszuk rendszeresen magában, kenyér nélkül is mert igy nemcsak finom, de egészséges is.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyers céklasaláta » Diós-hagymás céklasaláta » Villámgyors céklasaláta » Káposztás céklasaláta
» Almás céklasaláta 2 » Gyümölcsös céklasaláta » Hagymás céklasaláta » Rukkolás céklasaláta
» Céklasaláta tormával » Aszaltszilvás céklasaláta » Sült céklasaláta » Diós-almás céklasaláta
» Céklasaláta főtt céklából » Céklasaláta majonézzel » Almás céklasaláta » Almás céklasaláta másként.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.