Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Céklasaláta mindenkor recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2-3 db nagyobb cékla (vagy ennek megfelelő több kisebb), 2 fej vöröshagyma. Ízlés szerint: olívaolaj, ecet, és parajdi (vagy himalájai) só.

Elkészítés:
Elkészítésekor a céklát megfőzzük sós vízben, majd kisebb darabokra, vagy karikákra vágjuk. A vékonyan szeletelt vöröshagymát elkeverjük a céklával, ráöntjük az olívaolajat, és az ecetet ízlés szerint, majd megsózzuk. Hagyjuk állni legalább egy órán át, hogy az ízei összeérjenek. Fogyasszuk rendszeresen magában, kenyér nélkül is mert igy nemcsak finom, de egészséges is.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklasaláta » Gyümölcsös céklasaláta » Orosz céklasaláta » Almás céklasaláta
» Diós-hagymás céklasaláta » Nyers céklasaláta » Céklasaláta almával » Egyszerű céklasaláta
» Céklasaláta tormával » Céklasaláta főtt céklából » Káposztás céklasaláta » Hagymás céklasaláta
» Almás céklasaláta 2 » Rukkolás céklasaláta » Villámgyors céklasaláta » Diós-almás céklasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.