Tutireceptek.hu fejléc

Almás céklasaláta másként. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg cékla
20 dkg jonatánalma
1 citrom
1 dl olivaolaj
4 dkg vöröshagyma
3 evőkanál borecet

köménymag
porcukor

Elkészítés:
A céklát köménymaggal vöröshagymával ízesített sós vízben megfőzzük.Lehűtjük meghámozzuk ,vékony csíkokra vágjuk.A meghámozott almát ugyanilyen csíkokra vágjuk.A citromot is hámozzuk és cikkekre vágjuk.A céklát, almát,citromot óvatosan összekeverjük az olajjal a borecettel.Kevés sóval és ízlés szerint porcukorral ízessítjük.

Tanácsok:
Főként rántott halak illetve rántott húsokhoz ajánlom.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors almás pite » Almás, csokis palacsinta » Kekszes-almás süti » Almás- túrós rácsos
» Sütőtökös-almás muffin » Almás kocka » Almás-krémes » Almás puffancsok
» Gyors almás süti » Almás - fokhagymás karaj » Kavart almás-kókuszos » Joghurtos-almás finomság
» Céklás almasaláta » Gyergyói almás palacsinta » Almás körtés kalácspuding » Almás melegszendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.