Tutireceptek.hu fejléc

Almás céklasaláta másként. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg cékla
20 dkg jonatánalma
1 citrom
1 dl olivaolaj
4 dkg vöröshagyma
3 evőkanál borecet

köménymag
porcukor

Elkészítés:
A céklát köménymaggal vöröshagymával ízesített sós vízben megfőzzük.Lehűtjük meghámozzuk ,vékony csíkokra vágjuk.A meghámozott almát ugyanilyen csíkokra vágjuk.A citromot is hámozzuk és cikkekre vágjuk.A céklát, almát,citromot óvatosan összekeverjük az olajjal a borecettel.Kevés sóval és ízlés szerint porcukorral ízessítjük.

Tanácsok:
Főként rántott halak illetve rántott húsokhoz ajánlom.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Villámgyors céklasaláta » Almás palacsintalepény » Almás mákos süti » Isteni almás pite
» Almás(-diós) zellersaláta » Almás Csók » Icuri picuri almás pite » Update 1 Almás csodapite
» Sajtos almás tojássaláta » Almás-gyömbéres csirkemell » Tönkölyös-almás muffin » Almás zabpelyhes süti
» Fűszeres almás kenyér » Könnyű almás desszert » Almás mákos tejbegríz » Almás rakott galuska


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.