Tutireceptek.hu fejléc

Almás céklasaláta másként. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg cékla
20 dkg jonatánalma
1 citrom
1 dl olivaolaj
4 dkg vöröshagyma
3 evőkanál borecet

köménymag
porcukor

Elkészítés:
A céklát köménymaggal vöröshagymával ízesített sós vízben megfőzzük.Lehűtjük meghámozzuk ,vékony csíkokra vágjuk.A meghámozott almát ugyanilyen csíkokra vágjuk.A citromot is hámozzuk és cikkekre vágjuk.A céklát, almát,citromot óvatosan összekeverjük az olajjal a borecettel.Kevés sóval és ízlés szerint porcukorral ízessítjük.

Tanácsok:
Főként rántott halak illetve rántott húsokhoz ajánlom.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-mazsolás rizs » Almás pite Zsanna módra :) » Almás túrókrém » Almás különlegesség!
» Almás-túrós kukorka » Almás grillcsirke » Porlós almás » Almás-húsos káposztatál
» Rétesjellegű almás rúd » Almás csirkemájas serpenyő » Almás rántott palacsinta » Norbi almás pogi
» Almás-mákos rakott tészta » Csirkecomb almaszósszal » Almás fánk lekvárral » Almás-zabpelyhes kenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.