Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós-almás céklasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1/2 kg cékla
15 dkg aszalt szilva
5 dkg dióbél
2 db alma
1 dl tejföl
1 kis tubus majonéz
1 db citrom leve
1 kk. mustár
kevés porcukor

Elkészítés:
A céklát nem túl puhára főzzük, majd ha kicsit meghül, tisztítás után vékony csíkokra vágjuk. HAsonló nagyságúra metéljük az almát és az aszaltszilvát is. A mártás alapanyagait összekeverjük, és beleforgatjuk a céklát, az almát és az aszalt szilvát. Megszórjuk durvára vágott dióval, és 1-2 órára betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös céklasaláta » Nyers céklasaláta » Céklasaláta főtt céklából » Céklasaláta tormával
» Céklasaláta almával » Káposztás céklasaláta » Céklasaláta » Egyszerű céklasaláta
» Aszaltszilvás céklasaláta » Diós-hagymás céklasaláta » Villámgyors céklasaláta » Hagymás céklasaláta
» Orosz céklasaláta » Sült céklasaláta » Csokis-diós-almás süti » Céklasaláta majonézzel


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.