Tutireceptek.hu fejléc

Citromos mandulás hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 szelet halfilé
Liszt,
1 Citrom
4 evőkanál őrölt mandula,
1 evőkanál szeletelt mandula
4 dkg vaj
olíva olaj,
só.

Elkészítés:
A megmosott halat kicsit leszárítom és kissé besózom és állni hagyom.Utána darált mandulával elkevert lisztben meghempergetem. A felesleges lisztet lerázom róla és kevés olajon szép pirosra sütöm.Ezután egymás mellé teszem egy kivajazott tepsibe.Mindegyik filére teszem egy kis darab vajat és elosztom rajta a szeletelt kissé megpirított mandulát,meglocsolom citromlével és 180 fokon megsütöm vagy pedig grillezem.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos bárányszelet » Citromos-grízes süti » Mandulás almagombóc » Mandulás-epres palacsinta
» Citromos villámlepény » Citromos süttyike » Mandulás süti » Citromos barackos muffin
» Citromos-tejfölös csirke » Citromos orjaleves » Citromos álom 2 » Citromos tej
» Citromos- kuglóf » Sárga mandulás rizs » Citromos rizs » Zöldcitromos marhatokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.