Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke Fu Yung módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemell
6 tojás
1 EK vermut
2 EK kukoricaliszt
2 dl olaj
20 dkg zöldborsó
2 dl húsleves /kockából)
só bors
6 EK víz

Elkészítés:
A melleket ledaráljuk, hozzáadjuk a vízet, vermutot sót,borsot,és a felvert tojásfehérjét.
Jól dolguzzuk el.
Az olaj háromnegyedrészét felforrositjuk, 1 percre
tegyük bele a csirkekeveréket,majd rögtön vegyük le,és gyorsan keverjük el.
Tegyük vissza a tűzre, és keverjük, míg meg nem szilárdul, de vigyázzunk meg ne barnuljon!
Egy másik edénybe a megmaradt olajat forrósitjuk meg, tegyük bele a zölborsót, és süssük 2 percig, majd húslével pároljuk puhára. Kis lisztel megszorjuk, és felfözzük.
A csirkét tegyük egy tálba és öntsük le a zöldborsóval és igy tálalajuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hátszín Eszterházi módra » Csirkemájjal töltött karaj » Márványsajtos csirkemell » Nokedlis csirke
» Római tálban sült csirke » Csirkeleves gourmand módra » Zöldséges rizses csirke » Csülök pékné módra
» Sajtos csirkefalatok » Tüzes csirkemell » Egyszerű csirkesaláta » Vendégváró manduli módra
» Colában sült csirkeszárny » Lecsós csirkecomb » Csőtészta római módra » Sonkával töltött csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.