Tutireceptek.hu fejléc

Csirke Fu Yung módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemell
6 tojás
1 EK vermut
2 EK kukoricaliszt
2 dl olaj
20 dkg zöldborsó
2 dl húsleves /kockából)
só bors
6 EK víz

Elkészítés:
A melleket ledaráljuk, hozzáadjuk a vízet, vermutot sót,borsot,és a felvert tojásfehérjét.
Jól dolguzzuk el.
Az olaj háromnegyedrészét felforrositjuk, 1 percre
tegyük bele a csirkekeveréket,majd rögtön vegyük le,és gyorsan keverjük el.
Tegyük vissza a tűzre, és keverjük, míg meg nem szilárdul, de vigyázzunk meg ne barnuljon!
Egy másik edénybe a megmaradt olajat forrósitjuk meg, tegyük bele a zölborsót, és süssük 2 percig, majd húslével pároljuk puhára. Kis lisztel megszorjuk, és felfözzük.
A csirkét tegyük egy tálba és öntsük le a zöldborsóval és igy tálalajuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásban pácolt csirkemell » Rakott csirkemell almával » Csirkeszárnyas egytál » Húsvéti töltött csirkemell
» Kínai csirke » Csirkés pitatáskák » Sertéshús vadász módra » Citromos csirke más módon
» Hagymás hús kínai módra » Kentucky csirkeszárny » Tejfölös csirke » Borsos sajtos csirkemell
» Almába töltött csirkemell » Franciás csirke » Császármorzsa Briell-módra » Tárkonyos csirkeragu leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.