Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos csirke pennével recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
1+1 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 krémsajt
3-4 dl tej
250g penne

Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítom, majd kisebb kockákra vágom. Az olajat felhevítem egy serpenyőben, és hirtelen megpirítom rajta a húskockákat. Sűrűn kell keverni.
Felrakom forrni a tésztavizet.
A húsokat kiveszem átmenetileg egy tálra, és elkészítem a mártást. Ehhez adok még egy kanál olajat a serpenyőbe, majd ráreszelem a fokhagymát. Vigyázok, hogy ne égjen meg a hagyma. Felöntöm tejjel. Belenyomom a krémsajtot, addig keverem, amíg felolvad, Sózom, borsozom, beforralom.
Amikor ezzel megvagyok, visszahelyezem a húst a mártásba, és 1-2 percig együtt is főzöm őket.
Kifőzöm a tésztát és ehető.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Duplahagymás mézes csirke » Csirke » Csirke zezsua módra » Erdélyi töltött csirke
» Pirított csirke » Csirkepiláv » Inyenc csirkecomb » Tejfeles csirkemáj
» Csirkecomb kertészné módra » Születésnapi csirke » Omlós csirke almával » Ne hagyd abba csirke
» Csirkemell karfiolbundában » Kínai illatos omlós csirke » Zabkorpás csirkefasírt » Debreceni csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.