Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos csirke pennével recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
1+1 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 krémsajt
3-4 dl tej
250g penne

Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítom, majd kisebb kockákra vágom. Az olajat felhevítem egy serpenyőben, és hirtelen megpirítom rajta a húskockákat. Sűrűn kell keverni.
Felrakom forrni a tésztavizet.
A húsokat kiveszem átmenetileg egy tálra, és elkészítem a mártást. Ehhez adok még egy kanál olajat a serpenyőbe, majd ráreszelem a fokhagymát. Vigyázok, hogy ne égjen meg a hagyma. Felöntöm tejjel. Belenyomom a krémsajtot, addig keverem, amíg felolvad, Sózom, borsozom, beforralom.
Amikor ezzel megvagyok, visszahelyezem a húst a mártásba, és 1-2 percig együtt is főzöm őket.
Kifőzöm a tésztát és ehető.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-sonkás csirkemell » Tepsis csirkefalatok » Bazsalikomos csirkesaláta » Lecsós csirkemell egytál
» Tejfölös csirkecomb » Csirkehússal töltött alma » Fűszeres csirkemáj » Mélysütött mandulás csirke
» Citromos csirke. » Csirkés spagettisaláta » Hamis tortilla csirkével » Rakott csirkepaprikás
» Marinált csirkecombok » Gombás rakott csirkee » Almaszósz csirkehússal » Rakott-sajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.