Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos csirke pennével recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
1+1 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 krémsajt
3-4 dl tej
250g penne

Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítom, majd kisebb kockákra vágom. Az olajat felhevítem egy serpenyőben, és hirtelen megpirítom rajta a húskockákat. Sűrűn kell keverni.
Felrakom forrni a tésztavizet.
A húsokat kiveszem átmenetileg egy tálra, és elkészítem a mártást. Ehhez adok még egy kanál olajat a serpenyőbe, majd ráreszelem a fokhagymát. Vigyázok, hogy ne égjen meg a hagyma. Felöntöm tejjel. Belenyomom a krémsajtot, addig keverem, amíg felolvad, Sózom, borsozom, beforralom.
Amikor ezzel megvagyok, visszahelyezem a húst a mártásba, és 1-2 percig együtt is főzöm őket.
Kifőzöm a tésztát és ehető.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grillcsirke zöldséggel » Libanoni csirkeszárny » Mézes csirke Maris módra » Csirke vajas tésztában
» Toszkán csirke » Grillezett csirke fajitas » Zöldséges-rizses csirkemáj » Tojásos-kapros csirkemell
» Kínai tésztás csirke » Kati csirkemája » Fokhagymás csirkemell » Csirkemelles tészta wokban
» Tárkonyos csirkeragu leves » Egyszerű csirkés lasagne » Vendégváró csirke » Joghurtos csirkeszárnyak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.