Tutireceptek.hu fejléc

Csirke tárkonyos mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
egy 1,5 kg-os csirke
2 dl tejföl
1 dl olaj
1 dl húsleves
1 ek. liszt
1 citrom leve
1 csokor tárkony
só, bors

Elkészítés:
A csirkét megtisztítjuk, darabokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd olajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Felengedjük a levessel, majd lefedve alacsony fokozaton főzzük. A tárkonyt felaprítjuk, majd a már majdnem puha húsra hintjük. A hús levéhez hozzáadjuk a tejföl és a liszt keverékét, és egy kevés citromlevet, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Inyenc csirkecomb » Túróval töltött csirkemell » Tejfölös-tepsis csirke » Olaszos csirke
» Majonézes csirke » Csirkemájas » Zöldséges-tejszínes csirke » Szumátrai csirkemell
» Ázsiai csirkemell » Mártásban sült csirke » A Lászlók csirkemájasa » Csirkesaslik grillezőknek
» Titokban sült csirkecombok » Csirkekuglóf * » Füstöltsajtos csirkemell » Csirkemell tejmártásban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.