Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke tárkonyos mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
egy 1,5 kg-os csirke
2 dl tejföl
1 dl olaj
1 dl húsleves
1 ek. liszt
1 citrom leve
1 csokor tárkony
só, bors

Elkészítés:
A csirkét megtisztítjuk, darabokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd olajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Felengedjük a levessel, majd lefedve alacsony fokozaton főzzük. A tárkonyt felaprítjuk, majd a már majdnem puha húsra hintjük. A hús levéhez hozzáadjuk a tejföl és a liszt keverékét, és egy kevés citromlevet, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott csirkecombfilé » Pizzás csirke » Gombás csirke » Mexikói csirke
» Sörös csirkecomb » Csirkecsoda » Csirkemájjal töltött tök » Vörösboros csirkeragu
» Mogyorós csirke » Karfiol fehér mártásban » Brokkolis csirkemell II. » Azték csirkefalatok
» Tejfölös csirkepaprikás » Rakott csirkemell almával » Csirkecombok "Toros"-módra » Sárgarépás csirkeszárny


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.