Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Argentin csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 egész csirkecomb
3dl sűrűbb paradicsomlé
2dl száraz vörösbor
1 citrom leve (de elég a fele is)
1 fej (6gerezd) fokhagyma karikákra vágva
1 ek majoranna
4-5 babérlevél
vaj
vegeta

Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, vegetával bedörzsöljük, majd egy vajdarabkákkal kirakott tepsibe fektetjük.
A többi hozzávalót egy óriás bögrében összekeverjük, majd a combokra öntjük. Legalább félig lepje el a combokat!
Takarjuk le fóliával és tegyük be éjszakára a hűtőbe (de azonnal is elkészíthető, csak pácolással finomabb, porhanyósabb lesz)!
Másnap fólia alatt kb 1órát sütjük közepes hőfokon, majd fólia nélkül megpirítjuk kicsit. Maradjon szaftja!
Krumplipüré a legfinomabb hozzá, de párolt rizzsel is tökéletes! Nagyon finom, illatos, igazi különlegesség! Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: levendula6


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell a' la pannónia » Túrós Csirke » Mustáros tepsis csirkemell » Göngyölt csirkemell
» Pikáns szósz csirkéhez » Currys csirke » Csirkemell eperszósszal » Wellington csirke
» Csirkés-gombás lasagne » Currys thai csirkemell (1) » Részeges csirke » Tárkonyos csirkebecsinált
» Gombás csirke » Füstöltsajtos csirkemell » Kapribogyós csirkemell » Csirkemáj lecsósan


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.