Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Orosz csirkeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 adag csirkeaprólék
1 adag vegyes leveszöldség
1 kis fej vöröshagyma,
1 közepes nagyságú cékla,
10 dkg savanyú káposzta,
1 közepes nagyságú krumpli,
1-2 dl tejföl,
1 evőkanál paradicsompüré,
1 csomag zöldpetrezselyem,
só,
bors.

Elkészítés:
A csirkeaprólékot megtisztítjuk, feldaraboljuk. Sós vízben félpuhára főzzük.
A zöldségeket megpucoljuk, gyufaszálnyi darabokra vágjuk.
A hagymát finomra vágjuk, a krumplit kis kockákra vágjuk.
A savanyú káposztát hideg vízben kissé kimossuk (hogy ne legyen olyan savanyú tőle a leves).
Az összes zöldséget az aprólékhoz adjuk.
Ha minden megpuhult, ízesítjük zöldpetrezselyemmel, sóval és borssal, majd hozzáadjuk a paradicsompürével elkevert tejfölt. A levest átforraljuk, forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ponty oroszosan » Karfiolos csirkeleves » Orosz szendvics » Kínai gombás csirkeleves
» SUBA (orosz hidegtál) » Orosz jégkrém » Orosz hússaláta » Indiai csirkeleves
» Zöldségleves oroszosan » Almás csirkeleves » Oroszpite » Orosz piskóta
» Orosz céklasaláta » Rika1 Oroszkrémje tálkákba » Orosz halsaláta » Oroszkrém Torta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.