Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csőtészta római módra II. recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
40 dkg makaróni
30 dkg zöldborsó
10 dkg húsos szalonna
3 evőkanál olívaolaj
3 dkg vaj vagy margarin
1 hagyma
2 tojás
8 dkg reszelt sajt

bors

Elkészítés:
A vajon fonnyaszd meg a finomra vágott hagymát, dobd rá a zöldborsót, majd párold puhára. Egy másik lábosban az olajon pirítsd meg az apróra felkockázott szalonnát, add hozzá a párolt zöldborsót, és szükség szerint sózd. Főzd ki a tésztát, szűrd le, tedd előmelegített tálba, add hozzá a zöldborsós ragut, a sóval és borssal felvert tojásokat, a reszelt sajtot, majd lazán keverd össze. Azonnal tálald.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brownie - Panna módra » Csirkeszárny Orly módra » Almatorta Vigné módra » Sertéskaraj pármai módra
» Sertésszelet Ramsley módra » Rizses gomba bácskai módra » Sündisznó (római tálban) » Körözött görög módra
» Tepertőkrém paleo módra » Paradicsomos római rizs » Almás pite/ sas módra » Kelbimbó pármai módra
» Raffaelló Éva módra » Saslik ínyenc módra » Körözött Kata módra » Tiramisu Judy módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.