Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csőtészta római módra II. recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
40 dkg makaróni
30 dkg zöldborsó
10 dkg húsos szalonna
3 evőkanál olívaolaj
3 dkg vaj vagy margarin
1 hagyma
2 tojás
8 dkg reszelt sajt

bors

Elkészítés:
A vajon fonnyaszd meg a finomra vágott hagymát, dobd rá a zöldborsót, majd párold puhára. Egy másik lábosban az olajon pirítsd meg az apróra felkockázott szalonnát, add hozzá a párolt zöldborsót, és szükség szerint sózd. Főzd ki a tésztát, szűrd le, tedd előmelegített tálba, add hozzá a zöldborsós ragut, a sóval és borssal felvert tojásokat, a reszelt sajtot, majd lazán keverd össze. Azonnal tálald.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás lepény Ági módra » Kedvenc szelet Ági módra » Kókuszos kifli Ági módra » Túrós tekercs Ági módra
» Bögrés süti Merci módra » Nap és éj ÉNÉNÉN módra » Hideg kutya Emyke modra » Gyros tál arany módra
» Trüffel dudu módra » Almás pite/ sas módra » Sertéshús vadász módra » Palócleves Gundel módra
» Gyöngytyúk Capital- módra » Ketchup Adél módra » Sertéscomb -Athéni módra » Rakott krumpli Belga módra


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.