Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós, kakaós sütemény recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
25 dkg Ráma
25 dkg K.cukor
25 dkg Liszt
25 dkg Dióbél
8 db Tojás
1 cs Vanília cukor
1 cs Sütőpor
10 dkg Kakaópor

Elkészítés:
Nagyon egyszerű elkészíteni, a tojást a sütőporral,vaníliacukorral és a kristálycukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a rámát majd a lisztet és a kakaóport.Jól összedolgozzuk.
A dióbelet nem törjük össze hanem egészbe beleforgatjuk a tésztába vagy rászórjuk a tepsiben lévő tészta tetejére.
A tepsibe sütőpapírra öntjük és légkeveréses sütőben 170 C süssük. Kb: 30-40 percig de ez a sütőtől függ.

Tanácsok:
Fogvájóval megszurkálom és ha nem ragad rá a tészta akkor megsült.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: tmarietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas-mézes sütemény » Kakaós Csiga kenyérsűtőben » Anzac sütemény » Angol karácsonyi sütemény
» Citromos áfonyás sütemény » Citromos - grízes sütemény » Körtés áfonyás sütemény » Pöttyös sütemény
» Karácsonyi apró sütemény » Olcsó és kiadós sütemény » Kakaós fenyő » Kakaós, lekváros sütemény
» Apró sütemény 2. » Fahéjas-szilvás sütemény » Kókuszos kakaós csiga » Túrókrémes csokisütemény


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.