Tutireceptek.hu fejléc

Diós, kakaós sütemény recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
25 dkg Ráma
25 dkg K.cukor
25 dkg Liszt
25 dkg Dióbél
8 db Tojás
1 cs Vanília cukor
1 cs Sütőpor
10 dkg Kakaópor

Elkészítés:
Nagyon egyszerű elkészíteni, a tojást a sütőporral,vaníliacukorral és a kristálycukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a rámát majd a lisztet és a kakaóport.Jól összedolgozzuk.
A dióbelet nem törjük össze hanem egészbe beleforgatjuk a tésztába vagy rászórjuk a tepsiben lévő tészta tetejére.
A tepsibe sütőpapírra öntjük és légkeveréses sütőben 170 C süssük. Kb: 30-40 percig de ez a sütőtől függ.

Tanácsok:
Fogvájóval megszurkálom és ha nem ragad rá a tészta akkor megsült.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: tmarietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaóscsiga » Édes teasütemény » Diós habos sütemény » Csokis-mogyorós sütemény
» Kókuszos-kakaós kevert » Kakaós keksz- » Répás sütemény » Három szinű sütemény
» Fehérvári sütemény » Mennyei kakaós csiga » Fehér sütemény » Bögrés- mákos sütemény
» Almás-kakaós süti » Olcsó és kiadós sütemény » Kakaós tejbezabi » Almás őzgerinc sütemény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.