Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kókuszos-kakaós kevert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:

30 dkg liszt
20 dkg cukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 tojás
1 dl olaj
2 ek kakaópor
3-4 ek kókuszreszelék
tej

Krémhez:

25 dkg vaj vagy Rama margarin
4 ek nutella
10-15 dkg porcukor
2-3 dl habtejszín

Elkészítés:
A tésztához való alapanyagokat egy tálba rakjuk a tej kivételével. Annyi tejet öntünk hozzá,hogy piskóta állagú legyen. Simára keverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben kb.170 fokon 25-30 perc alatt megsütjük.Kirakjuk hűlni.Ha kihűlt kettévágjuk. A krémhez a vajat porcukorral habosra keverjük,majd hozzáadjuk a nutellát. A kihűlt tésztára kenjük. A tejszínhabot kemény habbá verjük és a krém tetejére kenjük.A tészta felső részét ajánlatos egyforma szeletekre vágni,mielőtt rárakjuk a tejszínre,mert összenyomhatjuk szeletelés közben.Legalább 1 órára tegyük hűtőbe.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kevert zserbó » Kevert kakaós sütemény » Kakaós kevert süti » Kevert kókuszos
» Kikevert kakaó » Kevert almás pite » Karácsonyi kevert süti » Fűszeres kevert kocka
» Meggyes-diós kevert süti » Kefíres kevert » Túró rudis kevert torta » Almás kevert
» Tarka kevert kuglóf » Mákos kevert almával » Bögrés, csokis kevert süti » Kevert (kefíres) sütemény


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.