Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós-rácsos recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:
40dkg liszt
10dkg cukor
25dkg margarin
1 csomag sütőpor
1 citrom leve+héja
1 db tojás
a tészta kenéséhez lekvár

Töltelékhez:
25dkg cukor
25dkg darált dió
4 db tojás sárgája+habja+1 a kenéshez
1 csomag vaniliáscukor

Elkészítés:
A hozzávalókat(tészta)összegyúrjuk, majd 1/4 részt félreteszünk.
A többi tésztát kinyújtjuk és egy közepes nagyságú tepsibe tesszük és megkenjük lekvárral.
A cukrot a tojás sárgájával kikeverjük, majd hozzáadjuk a diót és a vaniliáscukrot, majd a tojások felvert habját.
Ezt a masszát rákenjük a lekváros tésztára.
Az 1/4 rész tésztából ,,berácsozzu" és a rácsokat megkenjük tojással majd betesszük a sütőbe sűlni.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: kovsz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Női szeszély sütemény » Répa-Torta » Karamellkrémes palacsinta » Kavart kakaós-meggyes
» Mikrós proteinsüti » Meggyes mákos » Mogyorós fánk » Egyszerű csokis keksz
» Gazdag nugát szelet » Mákos rizsfelfújt » Verdens beste » Házi négercsók
» Bögrés » Hamis krémtúrós » Szedres tiramisu » Pilóta keksz házilag


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.