Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölccsel töltött karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéskaraj
40 dkg alma
40 dkg szilva

bors

Mártás:

2 dl tejszín
1 ek. liszt
1 kk. feketeribizli-dzsem

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzuk. A gyümölcsöket a hús felére halmozzuk, megsózzuk és borsozzuk, majd a hús másik felével beborítjuk. Összekötjük, majd 1 órát sütjük. Utána egy pohár vízzel felengedjük, és puhára sütjük.

Mártás készítése: a hús visszamaradt levéhez hozzákeverjük a lisztet, a tejszínt és a lekvárt, sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, majd a hús mellé tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhakaraj sörben sütve » Gombás-sajtos karaj » Juhtúrós töltött krumpli » Piskótával töltött piskóta
» Falusi töltött zsemle » Töltött keksz » Joghurttorta gyümölccsel » Almába töltött csirkemell
» Májas töltött zsemle » Sajttal töltött pulykamell » Töltött burgonyák » Töltött ostya 2.
» Töltött zsúrkenyér » Kakaós töltött copf » Töltött burgonya tojással » Zöldségkrémes karajszelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.