Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölccsel töltött karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéskaraj
40 dkg alma
40 dkg szilva

bors

Mártás:

2 dl tejszín
1 ek. liszt
1 kk. feketeribizli-dzsem

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzuk. A gyümölcsöket a hús felére halmozzuk, megsózzuk és borsozzuk, majd a hús másik felével beborítjuk. Összekötjük, majd 1 órát sütjük. Utána egy pohár vízzel felengedjük, és puhára sütjük.

Mártás készítése: a hús visszamaradt levéhez hozzákeverjük a lisztet, a tejszínt és a lekvárt, sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, majd a hús mellé tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grillázzsal töltött ostya » Töltött kelkáposzta 2 » Karaj bundában » Töltött ananász
» Galyasági töltött tojás » Gombával töltött cékla » Erdélyi töltött csirke » Sajttal töltött rizsgolyó
» Mustáros karajszeletek » Töltött cukkini gazdagon » Sörös karaj » Zöldséges rakott karaj
» Töltött bundás » Virslivel töltött csirke » Töltött tojás Emyke módra » Töltött tök szalonnán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.