Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölccsel töltött karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéskaraj
40 dkg alma
40 dkg szilva

bors

Mártás:

2 dl tejszín
1 ek. liszt
1 kk. feketeribizli-dzsem

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzuk. A gyümölcsöket a hús felére halmozzuk, megsózzuk és borsozzuk, majd a hús másik felével beborítjuk. Összekötjük, majd 1 órát sütjük. Utána egy pohár vízzel felengedjük, és puhára sütjük.

Mártás készítése: a hús visszamaradt levéhez hozzákeverjük a lisztet, a tejszínt és a lekvárt, sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, majd a hús mellé tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kifli sonkával » Böllérkaraj » Töltött tojás (garnélával) » Töltött zsömle
» Fincsi töltött tök » Fokhagymás karaj II. » Kókuszos rizs gyümölccsel » Kukoricás karaj
» Töltött zsemle » Töltött franciakenyér » Gombócos töltött káposzta » Töltött piskóta
» Gombás töltött káposzta » Sült töltött zsömle » Töltött pontyfilé » Rozskása gyümölccsel


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.