Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Epres-túrós piskóta bögrésen recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg túró
3 tojás
2 bögre liszt (25 dkg) háromnegyed bögre joghurt (másfél doboznyi, 180 g)
1 bögre cukor (16 dkg)
negyed bögre étolaj (80 ml)
1 csomag sütőpor (12 g)
20 dkg eper

Elkészítés:
A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, alsó-felső sütésre.
A túrót kikeverjük a cukorral, majd a tojásokkal.
Ezután hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját, és egyneművé keverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, majd szépen kirakjuk az eperrel. Az epreket hosszára, kétfelé vágjuk,és vágott felükkel rakjuk a masszára.
Tűpróbáig sütjük, addigra szép aranyszínt kap a teteje.
Porcukorral meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés piskótatekercs » Emese vizes piskotaja » Ribizlis mikrós piskóta » Reform piskóta
» Diós piskóta Kissné módra » Profi piskóta » Körtehabos mikrós piskóta » Babapiskóta házilag
» Tejfölkrémes piskóta » A tökéletes piskóta » Csokis piskóta » Babapiskótás álomtorta
» Babapiskótás mézes » Meggyes mikrós piskóta » Epres-túrós desszert » Magdi néni babapiskótása


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.