Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi ordás palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
híg palacsintatészta, kb. 1/2 kg orda, 10 dkg porcukor, 1 nagy csokor kapor

Orda = juhtej savójának forralásakor keletkező édes, túróhoz hasonló tejtermék.

Elkészítés:
A palacsintatésztából vékony palacsintákat sütünk. Az ordát összekeverjük a porcukorral és az apróra vágott kaporral, majd megtöltjük vele a palacsintákat.

Tanácsok:
kicsit furának tűnhet először az íze, de nagyon finom! Nagyenyeden legalábbis szeretik!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bambuc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáskrémes palacsinta » Egyszerű palacsinta » Ananászos palacsintatorta » Palacsinta forralt borban
» Túrós palacsinta rakottas » Amerikai almás palacsinta » Holland palacsinta » Zöldborsós palacsinta
» Erdélyi töltött káposzta » Gyümis palacsintakosárka » Kapros palacsinta » Csirkemelles palacsinta
» Erdélyi fatányéros » Lőcsei palacsinta » Erdélyi leves » Tepsis palacsinta almával


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.