Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi ordás palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
híg palacsintatészta, kb. 1/2 kg orda, 10 dkg porcukor, 1 nagy csokor kapor

Orda = juhtej savójának forralásakor keletkező édes, túróhoz hasonló tejtermék.

Elkészítés:
A palacsintatésztából vékony palacsintákat sütünk. Az ordát összekeverjük a porcukorral és az apróra vágott kaporral, majd megtöltjük vele a palacsintákat.

Tanácsok:
kicsit furának tűnhet először az íze, de nagyon finom! Nagyenyeden legalábbis szeretik!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bambuc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás palacsinta » Palacsinta (vegan) » Erdélyi túrófánk » Argentin palacsinta
» Erdélyi galuska » Tojáskrémes palacsinta » Finom palacsinta » Erdélyi Raffaello szelet
» Sós palacsinta » Bodzapalacsinta » Piroska palacsinta » Palacsinta bejgli
» Erdélyi tepertős pogácsa » Erdélyi töltött káposzta » Almás palacsintatorta » Bugaci húsos palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.