Tutireceptek.hu fejléc

Fordított almás recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 kg alma
fél citrom
6 db tojás
6 ek liszt
6 ek cukor
fél cs sütőpor
2 cs vanília puding
4 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg cukor

Elkészítés:
A tepsit alufóliával kibéleljük,és margarinnal megkenjük.vékonyra szeletelt, egymás mellé rakott alma cikkekkel kirakjuk(amit a citromlével meg locsoltunk)
6 tojásból, piskótát készítünk,a felét ráöntjük az almára, a másik felébe 2 ek kakaót keverünk, és azt is ráöntjük.forró sütőbe megsütjük.
Sütés után tálcát helyezünk a tepsire, és átfordítjuk rá a süteményt.
ha kihűlt a következő krém kerül rá: a tejből, pudingból , sűrű masszát főzünk, ha kihűlt hozzá keverjük a cukorral habosra kevert margarint.
Csokimáz is kerülhet a tetejére.

Tanácsok:
Csokimáz nélkül is készülhet.
FOTÓ a naplómba!!

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: rolvisa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű almás desszert » Kavart almás » Fahéjas-almás kuglóf » Almásbéles
» Almafánk (nem almás fánk) » Répás almás pirítós » Almás diós kocka » Kavart almás-kókuszos
» Almás golyók » Almás-mézes lepény » Almás Morzsa » Almás tészta
» Almás pite Daka módra » Almás-mákos rakott kifli » Almás tormamártás » Diabetikus almás pite


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.