Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 tábla tejcsoki, 1 L tej, 4-5ek cukrozott kakaópor, 1teáskanál mézessütemény fűszerkeverék, tejszinhab,

Elkészítés:
A tejet összekeverem a kakaóval és felmelegítem. Forrás elött beleteszem a csokoládét és a fűszert. Ha felforrt leveszem a tűzről. Melegen tejszinhabbal fogyasztható.

Tanácsok:
A csokoládé legyen Milka vagy Tibi csoki akkor a legfinomabb. Ha nem elég édes Neked akkor tegyél több kakaót bele.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: zsu80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládépatience » Házi csokoládélikőr » Csokoládés almakarikák » Tejszínes csokoládé torta
» Keserűcsokoládés korong » Tartalmas csokoládékrém » Fagylatos csokoládékoktél » Csokoládé golyó
» Csokoládés trüffeltorta » Csokoládés ostya » Csokoládé-királynő szelet » Meggyes csokoládéfagylalt
» Forró csoki (vegan) » Csokoládé Martini » Forró almás bólé » Csokoládé házilag


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.