Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 tábla tejcsoki, 1 L tej, 4-5ek cukrozott kakaópor, 1teáskanál mézessütemény fűszerkeverék, tejszinhab,

Elkészítés:
A tejet összekeverem a kakaóval és felmelegítem. Forrás elött beleteszem a csokoládét és a fűszert. Ha felforrt leveszem a tűzről. Melegen tejszinhabbal fogyasztható.

Tanácsok:
A csokoládé legyen Milka vagy Tibi csoki akkor a legfinomabb. Ha nem elég édes Neked akkor tegyél több kakaót bele.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: zsu80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos csokoládékrém. » Mogyorós csokoládéfagylalt » Forró almalé » Jeges csokoládé
» Csokoládékocka karamellel » Csokolades puszedli » Francia csokoládéhab » Hideg csokoládéöntet
» Fűszeres Forró Csoki » Csokoládés epertorta » Csokoládés almakarikák » Csokoládés diótorta
» Mentolos csokoládétorta » Csokoládés fehérjeszelet » Forró húsos kifli » Csokoládés frappé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.